Mi a jövő utcája kiállítás?

A szoftverek teljesen átírják az életünket, lassan minden termék vagy szolgáltatás ami körülvesz minket kapcsolatban áll az internettel és szoftverekkel, ez pedig a jövőben méginkább így lesz.

A CRAFT Jövő Utcája egy izgalmas tudományos kiállítás Budapest közepén a Prezi és Epam szervezésében, egy ingyenes esemény a technológia iránt érdeklődő felnőtteknek és gyerekeknek, ahol megnézhetik hogy milyen termékeken és technológiákon dolgoznak ma a cégek és mérnökeik valamint startupok, akik a jövőnket formálják. Gyere és ismerd meg az önvezető autók, az okos otthon, a robotok és más intelligens tárgyak világát! A kiállítás ideje alatt a gyerekek programozási workshop-on is részt vehetnek.

A Jövő Utcája kiállítás a nemzetközi CRAFT Software Craftsmanship konferencia előeseménye. 2017-ben a Jövő utcáján több, mint 5000 látogató fordult meg 2 nap alatt.

A kiállítás helye és nyitvatartása:
Május 5-6, 10:00 - 18:00 óra, Madách Imre tér

JELENTKEZÉS KIÁLLÍTÓNAK

Ha van olyan terméked, technológiád ami kapcsolódik a smart city, smart home, lifestyle vagy oktatás témakörébe és szeretnéd megmutatni a Jövő Utcája kiállításon, vagy egy olyan program ötleted, ami még izgalmasabbá tenné a kiállítást, jelentkezz, hiszen a kiválasztott kiállítóknak és programoknak lehetőséget adunk a bemutatkozásra.

A részletekért kérjük nézd meg a kiállítóknak szóló brossúrát majd töltsd ki a jelentkezési formot Angol vagy Magyar nyelven legkésőbb Április 8-ig, ezután a csapatunk felveszi veled a kapcsolatot.

Kérdésed van? Keress a szervezőket:
Otterbein Bernadett: bernadett_otterbein@epam.com, +36 20 429 0397
Balogi Attila, attila.balogi@prezi.com, +36 20 233 1843


CRAFT STREET OF THE FUTURE EXHIBITION

Internet makes the World go round. Soon every product or service around us is somehow driven by the internet and softwares. Street of the future is a unique street science exhibition in downtown Budapest between 5-6 May, organised by Prezi and Epam. A free event for adults and children who are open to learn about new technologies.

At the exhibition both small startups and big tech companies can introduce their next-generation innovations, consumer technologies to demonstrate how amazing things are created by today’s engineers, that influence our future from the education to the everyday life. Come and meet the amazing world of smart cars, smart home, robots and other intelligent devices. During the exhibition children can also participate at programming workshops.

The exhibition is a pre-event of CRAFT Software Delivery Craftsmanship conference. In 2017 Street of the Future had more than 5000 visitors in 2 days.

Place and opening of the exhibition:
May 5-6, 10:00 - 18:00, Madách Imre square

APPLICATION FOR EXHIBITORS

If you have a product or technology related to smart city, smart home, lifestyle or education, that you would like to introduce at the Street of the future exhibition, or even a program idea that you think would make the exhibition more fun, don’t hesitate to apply, since we provide opportunity for a selection of exhibitors and programs.

Please download the exhibitor brochure for more details and fill the application form in English or Hungarian the latest until April 8th and our team will review your application and contact you.

Any question? Contact the organisers:
Otterbein Bernadett: bernadett_otterbein@epam.com, +36 20 429 0397
Balogi Attila, attila.balogi@prezi.com, +36 20 233 1843

PAST EXHIBITORS

ORGANISING PARTNERS

GIVE US
FEEDBACK

Create account

You need an account to save events.

Already have an account? Sign in

Sign in

Sign in to save events.