Note: this is a past event Check out the current event!

Mi a jövő utcája kiállítás?

A szoftverek teljesen átírják az életünket, lassan minden termék vagy szolgáltatás ami körülvesz minket kapcsolatban áll az internettel és szoftverekkel, ez pedig a jövőben méginkább így lesz.

A CRAFT Street of the Future - A jövő utcája kiállításon, megnézheted hogy milyen termékeken és technológiákon dolgoznak ma a technológiai cégek és mérnökeik, amelyek a jövőnket formálják. Ismerd meg az önvezető autó, az okos otthon, a robotok és más intelligens tárgyak világát. A kiállítás ideje alatt a gyerekek programozási workshop-on is részt vehetnek.

A kiállítás nyitvatartása: Április 22-23, 10:00 - 18:00 óra

A kiállítás a Prezi és IBM Budapest Lab által szervezett nemzetközi CRAFT Conference (április 25-28) nyítóeseménye.

A kiállítók

Accenture, Bosch, EPAM, EvaVision, Nokia, Platio, Prezi, Sbrick, Skool, Smartme, Telenor, Thyssenkrupp, Ulockme, WIWE és mások...

Jelentkezés kiíállítónak itt: https://goo.gl/8zAaqW

ÁLMODD MEG A JÖVŐT - RAJZPÁLYÁZAT

Repülő autók, okos otthon, robotok... Te milyennek képzeled a jövőt? Rajzold le és küldd el nekünk a hello@jovoutcaja.hu email címre Április 20 -ig, hogy megnyerhesd a sétarepülést a Magnus Aircraft repülőgépeivel, vagy a 10 db Jövő utcája ajándékcsomag egyikét. A pályázatokat két kategóriában fogadjuk 6-14 és 14-18 éves korig.

A rajzpályázat időtartama: 2017.04.10 – 2017.04.23 20:00

Az eredményhirdetés időpontja: 2017.04.24 hétfő 11:00 óra

Az eredményhirdetés helye: a CRAFT Street of the Future - A jövő utcája esemény facebook oldala

A rajzpályázat részletes szabályzata itt található.


CRAFT Street of the Future exhibition

Internet makes the World go round. Soon every product or service around us is somehow driven by the internet and softwares. “Street of the future” is a unique exhibition organised by the companies behind the CRAFT Conference Prezi and IBM Budapest Lab. A free and open event in downtown Budapest between 22-23 April, aiming to bring current technology closer to the people. Come and meet some next-generation innovations created by today’s engineers, that shape our future. See the amazing world of smart cars, smart home, robots and other intelligent devices.

Opening of the exhibition: April 22-23, 10:00 - 18:00

Exhibitors

Accenture, Bosch, EPAM, EvaVision, Nokia, Platio, Prezi, Sbrick, Skool, Smartme, Telenor, Thyssenkrupp, Ulockme, WIWE and others..

Apply as an exhibitor here: https://goo.gl/8zAaqW